Kan donduran olay!

İstanbul Eyüpsultan'da gerçekleşen kan donduran olayda eşine tacizde bulunduğu iddia edilen kişiyi evine davet ederek öldürdü. Katil zanlısı cinayet sonrası izini kaybettirdi.

Kan donduran olay!

Eyüpsultan’da gerçekleşen taciz olayı kanlı bitti. İstanbul’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre eşini taciz ettiği iddia edilen kişiyi eve davet eden eş tacizde bulunduğu öne sürülen kişiyi öldürerek kayıplara karıştı.

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi'nde gerçekleşen olayda bir evde ölü bir kişinin bulunmasının ardından yapılan ihbarı değerlendiren ekipler olay yerine intikal etti. Adrese intikal eden çok sayıda ekip yaptıkları ilk incelemede Abdullah Koşar adlı kişinin başından silahla vurulduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit etti. Ayrıca evin içerisinde bir boş kovan ile iki mermi çekirdeği bulundu.
KATİL ZANLISNIN EŞİ İFADESİNDE İTİRAF ETTİ
Ekiplerin incelemeleri sürerken olayın gerçekleştiği evin sahibi Aslan İ'ye hiçbir yerde ulaşılamadı. Aslan İ'nin eşi Semanur İ'nin ilk sorgusunda Abdullah Koşar adlı kişinin 5 yıl önce kendisine tacizde bulunup tecavüz ettiğini iddia ederken, Abdullah Koşar adlı kişinin 1 ay önce de yine kendisini çağırdığını ekledi. Gerçekleşen bu olay sonrasında durumu eşine anlatan Semanur İ. eşinin Abdullah Koşar’ı evine çağırdığını anlattı. Daha sonra ifadesine devam eden Semanur İ. eve gelen Koşar'ın kafasına eşinin silahla bir el ateş ettiğini söyledi. Olay gerçekleştiği esnada evde olduğunu sonra korkarak  kayınbiraderinin evine gittiğini aktardı.
Alınan ifade sonrasında polis ekipleri kayıplara karışan katil zanlısı Aslan İ'nin yakalanmasına yönelik çalışmalarda bulunduğu öğrenildi.