İstanbul Beyoğlu'nda domuz bağı cinayeti

İstanbul Beyoğlu'nda 65 yaşındaki bir kadın, evinde domuz bağıyla öldürülmüş halde bulundu. Yaşlı kadının daha önce domuz bağı cinayetinden cezaevine girdiği öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu'nda domuz bağı cinayeti

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Beyoğlu Fırın Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın 3. katında yaşayan Aysel Bozkurt adlı yaşlı kadının evine gece saatlerinde 3 kişi geldi. Komşuları evine gelen Aysel Bozkurt'tan, haber alamayınca durumu hemen polise ihbarda bulundu. Yaşlı kadının evine gelen polis ekipleri kapıyı çilingir ile açarak içeri girdiler. Yaşlı kadını evde domuz bağı ile öldürülmüş halde bulan ekipler evde incelemelerde bulundu .Ekipler evde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaşlı kadını kontrol ettikten sonra otopsi için  Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Korkunç cinayete ilişkin çalışma yapan ekipler, yaşlı kadının ölümüyle ilgili M.S. isimli bir şüpheliyi gözaltına aldı. Olayın aydınlanması için ekiplerin çalışmaları sürüyor. 


DAHA ÖNCEDEN DOMUZ BAĞIYLA CİNAYET İŞLEMİŞ
Öte yandan öldürülen yaşlı kadının 1 sene önce domuz bağı ile adam öldürmek suçundan cezaevine girdiği,  ve yaşanan pandemi döneminde pandemi tedbirleri nedeniyle tahliyesinin gerçekleştiği öğrenildi.