Esra Erol'da İlginç Olay! "Tiktok Üzerinden Ocak Ayında Tanıştık, Şubat'ta Evlendik, Mart'ta Hamile Kaldı, Nisan'da Beni Terk Etti..."

Esra Erol'un programına çıkan Ali kemal Karahasan, Çin merkezli tiktok uygulamasında tanıştıktan kısa süre sonra evlendiği Aslıhan Karahasan'ın evden kaçtığını söyleyerek canlı yayında yardım talep etti.

Esra Erol'da İlginç Olay! "Tiktok Üzerinden Ocak Ayında Tanıştık, Şubat'ta Evlendik, Mart'ta Hamile Kaldı, Nisan'da Beni Terk Etti..."

Yaşadıklarını anlatan Karahasan, eşiyle Ocak ayında tanıştıklarını, Şubat ayında evlendiklerini, Mart ayında eşinin hamile kaldığını, Nisan ayında ise eşinin kaçtığını söyledi.  

Eşini çok sevdiğini söyleyen Ali Kemal, "Aslıhan ile sosyal medyadan tanıştık. Her şey çok hızlı ilerledi. O kadar güzeldi ki, aşkımız resmen Brezilya filmi olurdu. Ocak ayında buluştuk, tanıştık konuştuk. Şubat ayında evlenme kararı aldık. Mart ayında eşim benden hamile kaldı, Nisan ayında ise 'Babam hastaneye götürülecekmiş, Antakya'ya babamın yanına gitmeliyim' deyip, beni terk etti" dedi.

Aslıhan isimli kadının sosyal medya hesaplarından çok fazla insanla görüştüğünü de söyleyen Ali Kemal beyin konuşmasının ardından yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici, söz konusu Aslıhan Karahan yüzünden yuvasının yıkıldığını öne sürerek, ayağına kurşun sıkıldığını da iddia etti. Yine aynı izleyici, "Kardeşimle dost hayatı yaşadı ikisi evli olduğu halde. Hatta kardeşimden çocuğu bile var" dedi.