Denizli'de İlginç Kaza! Arabanın Üzerine Düşen Eşek, Ölüm Getirdi

Olay Denizli'nin Çameli ilçesinde yaşandı. Denizli'nin Çameli ilçesinde inanılmazı güç bir trafik kazası oldu. Osman Soy idaresindeki otomobil, yola çıkan eşeğe çarptı ve bu çarpmanın etkisiyle havalanan eşek, otomobilliğin tabanına düştü. Aracın üzerine düşen eşek, yolcu koltuğunda bulunan Hüseyin Soy’un ölümüne sebep oldu. İşte duyanları adeta şaşkına çeviren olayın detayları haberimizde...

Denizli'de İlginç Kaza! Arabanın Üzerine Düşen Eşek, Ölüm Getirdi

Feci kaza, Acıpayam Çameli karayolu Bostanderesi mevkiinde oldu. Alınan son dakika haberine göre; Gece saatlerinde Acıpayam'dan Çameli Cumaalanı istikametinde gitmekte olan Osmanlı Soy’un kullandığı otomobil, yola çıkan eşeğe çarptı ve bu çarpmanın etkisiyle eşek havalandı ve otomobilin tavanına düştü.

Bunun üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve Sağlık ekibi sevk edilirken yolcu konumunda bulunan baba Hüseyin Soy ağır olarak yaralı bir şekilde Acıpayam devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Hastaneye kaldırılan Hüseyin Soy, doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kazada araç hurdaya döndü ve eşek ise telef oldu.