Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Ücretsiz Dağıtılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası döneminde vatandaşlara promosyon olarak dağıtılması yönünde talimat verdiği bez çantalar bugün ilk kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Ücretsiz Dağıtılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Ücretsiz Dağıtılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası döneminde vatandaşlara promosyon olarak dağıtılması yönünde talimat verdiği bez çantalar bugün ilk kez görüntülendi. AK Parti seçim manifestosunu açıkladı. 11 maddeden oluşan seçim manifestosunun ana teması çevrecilik olurken, bu kapsamda paralı poşet uygulamasına geçilmesinin ardından vatandaşların kullanması için teşvik edilen bez çantaların ilk kez ücretsiz dağıtılacağı öğrenildi. 

AK Parti Seçim Manifestosu açıklanırken buradaki vatandaşlara ve partililere üzerinde 'Korumak ve Yaşatmak için Sıfır Atık' yazan bez çantalar dağıtıldı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce konuyla ilgili "1 Mart kampanyasında file bez torba kullanalım dedim. Bez torba ile fileyle kampanyamızı yapalım. Asla naylon poşet kullanmayacağız. Şu anda bunun çalışmasını yapıyoruz. Güzel olacak şık olacak" açıklamasında bulunmuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün açıkladığı AK Parti Seçim Manifestosunun tamamına göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ.