BİM 21 Haziran 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM marketler 21 Haziran 2019 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Yayımlanan aktüel kataloğa göre birçok üründe 21 Haziran 2019 Cumadan itibaren indirim olacağı bildirildi. İşte indirimli ürünler.

BİM 21 Haziran 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu

BİM 21 Haziran 2019 aktüel ürünler kataloğu.

Türkiye mağazacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan , Türkiye genelinde binlerce şubesi ile vatandaşlara ucuz , kaliteli ürünleri ulaştırmayı hedef haline getiren , binlerce kişiye iş kapısı olan BİM marketler , her haftanın Cuma günü birçok üründe indirime gidiyor. 

Her Cuma indirimli günler düzenleyen BİM marketler, 21 Haziran 2019 Cuma günü de birçok üründe indirime gideceğini duyurdu. İndirimler için aktüel ürünler kataloğu yayımlandı.

BİM marketler tarafından yayımlanan aktüel ürünler kataloğu ve indirime giren ürünler ile indirimli fiyatlar şu şekilde;

İlk katalogda  Belderia marka 26 jant bsiklet, Powerbank, güvenlik kamerası, oyuncu mouse , katlanabilir yatak, terlik, kıyafet, fener gibi ürünlerde yapılan indirimlere yer verildi. 

İkinci katalogda ise hava soğutucusu, fakir marka ütü, akel marka davul fırın, kiwi marka çay makinesi, yemek seti, 12 parça fincan seti, tencere seti, vantilatör ve yatak takımında yapılan indirimlere yer verildi. 

İndirimler 21 Haziran 2019 tarihinden itibaren tüm BİM marketlerde geçerli olacak. 

Ürünler tükenmeden almak için sabah ilk saatlerde markete gitmeniz daha iyi olacaktır. BİM marketler saat 9.00 'da açılmaktadır.