Bebek Arabası Aracın Altında Kaldı! 10 Aylık Bebek Can Verdi!

Denizli'de kaza sonrasında kontrolden çıkan bir araç, yol kenarında bekleyen bebek arabasını altına alması sonucu 10 aylık bebek feci şekilde can verdi..

Bebek Arabası Aracın Altında Kaldı! 10 Aylık Bebek Can Verdi!

Bebek Arabası Aracın Altında Kaldı

10 aylık bebeğin ölümüyle sonuçlanan feci olay Denizli'de yaşandı. Gelen bilgilere göre Denizli'de 59 yaşındaki  Hüseyin K.'nın sürücüsü olduğu araç kavşağa girdiği esnada 47 yaşındaki Ender B.'nin kullandığı minibüs ile çarpıştı. Kaza sonrasında kontrolden çıkan araç sürüklendi ve kenarda karşıdan karşıya geçmek için bekleyen bebek arabasına ve 34 yaşındaki hamilen kadına çarptı. 

10 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde bölgeye gelen ekipler araç altında kalan bebek ve hamile kadını yapılan ilk yardım sonrasında en yakın hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan 5 kişi ise olay yerinde tedavi edildi. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz bebek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazaya sebep olan sürücünün alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, sürücü göz altına alındı.