Bayram dönüşü trafiği devam ediyor! Bazı noktalar kilit

Ramazan Bayramının son gününde evlerine dönüş için yola çıkan tatilciler sebebiyle bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Özellikle 43 ilin bağlantı noktası olan Kırıkkale'de ki kavşak kilit durumda ve kilometrelerce araç kuyrukları hala devam ediyor.

Bayram dönüşü trafiği devam ediyor! Bazı noktalar kilit

Ramazan Bayramı tatilinin 3. gününde tatilciler dönüş için yollara geri çıktı. Özellikle Bayram tatilinin 9 güne uzatılmaması sebebiyle yarın mesai başı yapacak çalışanlar bugünden yola çıktı ve bir çok şehirde trafik oluştu. Bazı noktalarda ise yoğun araç kuyrukları ile birlikte trafik neredeyse durma noktasına geldi. 

43 İlin bağlantı noktası Kırıkkale'de trafik kilit

Özellikle megakent İstanbul ve Başkent Ankara gibi şehirlere geri dönüş için yola çıkan tatilciler özellikle 43 ilin bağlantı noktası durumunda yer alan Kırıkkale'de trafiği kiliitlemiş durumda. Kırıkkale sınırları içerisinde bulunan bu noktadan sonra araçlar Ankara ve Samsun güzergahlarında da güçlülükle ilerliyor. Oluşan kilometrelerce araç kuyrukları için ise trafik polisler yoğun mesai harcıyor. 

Ekipler yoğun mesai harcıyor

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu bölgede kilitlenen trafiğin açılması için çalışmalarını sürdürürken, bu bölgede bazı kavşaklar trafiğin rahatlaması için araç geçişine tamamen kapatıldı. Öte yandan havanın zaman zaman yağışa dönmesi de trafik çilesini artırırken, meydana gelen ufak çaplı kazalar sebebiyle bazı şeritlerden trafik akışı verilemiyor.