Bartu Küçükçağlayan ile Didem Soydan'ın LGBTİ Kavgası

Bartu Küçükçağlayan ile Didem Soydan arasında LGBT kavgası yaşandı. Küçükçağlayan'ın Didem Soydan'ı engellemesi sonrası Soydan, mesajları ifşa etti.

Bartu Küçükçağlayan ile Didem Soydan'ın LGBTİ Kavgası

Ünlüler arasında LGBTİ kavgası.

Didem Soydan ile Bartu Küçükçağlayan arasındaki yazışmalar sosyal medyada gündem oldu. Didem Soydan, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden “Mücbir sebeplerde yıldızı parlayanlar ve halihazırda yıldız olanlar, LGBT’ye niye destek olmuyorsunuz?” eleştirisinde bulundu ve bunu paylaştı. 

Bu paylaşım sonrası Mücbir Sebepler adlı programın sunucusu Bartu Küçükçağlayan Didem Soydan'a özelden bir mesaj attı ve Bize neden kızıyorsun? dedi. Bu mesajı sonrası Küçükçağlayan , Hadi barışalım mesjalarını da attı. Cevap gelmeyince de Bartu Küçükçağlayan, Didem Soydan'ı engelledi. 

“Bana da sinirlenme be.” diyen Bartu Küçükçağlayan bunun  ardından  Didem Soydan’ı İnstagram üzerinden engelledi. Didem Soydan ise bunu fark etti ve mesajları ifşa etti. 

"KORKAKSINIZ"

Soydan, Bartu Küçükçağlayan ile olan mesajlarının ekran görüntüsünü paylaştı ve paylaşımında “Hayır anlamadım programa katılıp yayını bozacağımı falan mı sandı acaba? Soramıyorum da engellemiş. Büyük saçmalık görüntülüyorum ama iyi oldu bu süreçte. Ya da programın yıldızı parlayan veya halihazırda yıldız olanlar yazımdan alınıp mücbir baskılar mı yaptılar acaba? Korkak ünlüler! Neyse her iki sebep de ilginç...” dedi.