Babalar Günü Mesajları 2022:En Anlamlı Resimli Babalar Günü Mesajları

Babalar günü bu yıl 19 Haziran pazar gününde kutlanacak.Babalara özel hediyelerin yanı sıra en güzel anlamlı resimli mesajları sizin için derledik.

Babalar Günü Mesajları 2022:En Anlamlı Resimli Babalar Günü Mesajları

Babalar gününe sayılı günler kala herkes babası için en değerli hediyeleri alma telaşına girdi.Hediyelerin yanı sıra 19 Haziran'da "Babalar Günün Kutlu Olsun" gibi kısa ve klasik mesajlar  göndermek istemeyenler internette araştırma yapmaya başladı.İşte sizin için seçtiğimiz en güzel resimli mesajlar..


Dünyadaki en değerli varlığım. Bu özel gününde seni ne kadar çok  sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…


Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk huzur ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın iyiki benim babamsın , Babalar günün kutlu olsun.


Evimizin direği  olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla… Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun.


Dua vakti geldiğinde, ellerini Mevla'ya açtığında, bizleri de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum canım babam.


Sen benim  hayat kaynağım hayatımda inan tek dayanağım yokluğun içimi yakmakta.Seni çok seviyorum, uzaklardan babalar gününü kutluyorum.

Resimli Babalar Günü Mesajları ve Sözleri - Kalbimcity.Net

Babalar günü mesajları 2018! En güzel resimli Babalar günü mesajlarını  paylaşın... Babalar Günü Kutlu Olsun!

En Güzel Facebook ve Whatsapp Resimli Babalar Günü Mesajları 2017