22-23-24-25-26 Mayıs Bim-Şok-A101 Açık mı? Saat Kaçta Açılıp Kaçta Kapanacak?

Ramazan sona eriyor ve 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması bugün gece yarısından itibaren başlıyor. Peki Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde marketler açık olacak mı? Bim market hangi günler çalışacak? A101 ve Şok market açık olacak mı? Saat kaçta açılacak kaçta kapanacak? İşte detaylar.

22-23-24-25-26 Mayıs Bim-Şok-A101 Açık mı? Saat Kaçta Açılıp Kaçta Kapanacak?

Bim , A101 ve Şok saat kaçta açılacak?

Bugün gece yarısından sonra 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması başlıyor. 81 şehirde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar marketlere akın etti. En çok merak edilen konu ise A101, Bim ve Şok marketlerin saat kaçta açılıp kaçta kapanacağı konusu oldu. Peki Bim, A101 ve Şok saat kaçta açılacak kaçta kapanacak? Sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde marketler açık olacak mı?

BİM MARKET

Bim'den "Müşterilerimizin dikkatine." notuyla yapılan paylaşımda market açılış kapanış ve sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde mesai saatleri ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

A101

ŞOK

Şok  marketler henüz bir açıklama yapmadılar . Ancak önümüzdeki saatlerde iki marketten de sokağa çıkma kısıtlaması günleri kararı gelmesi bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre Şok ile A101 marketlerin de Bim gibi bugün 23.00 'a kadar açık kalması ve yarın 10-17 saatleri arası hizmet vermesi bekleniyor. 

Marketlerden açıklama geldiğinde yazımıza eklenecektir. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA