2019 Babalar Günü Ne Zaman? İşte Babalar Günü Tarihi ve En Güzel Hediyeler

2019 yılı Babalar Günü ne zaman? Babalar günü hangi güne denk gelmektedir? Babalar Günü 'nde babanıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden bazıları ve 2019 yılı Babalar Günü tarihi haberimizde.

2019 Babalar Günü Ne Zaman? İşte Babalar Günü Tarihi ve En Güzel Hediyeler

2019 Babalar Günü ne zaman?

Mayıs 'ın 2. Pazar günü Anneler günü olarakk utlanırken , bu günün ardından babalar günü geliyor. Annelerine hediyeler alanlar , babalar gününün ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. 2019 yılı Babalar günü için ise geri sayımda son günlere giriliyor. 

16 Haziran günü Babalar günü. Babalar gününe kısa süre kala araştırmalara başlayan çocuklar, babalarına erkenden sürpriz hazırlamak istiyor. 

2019 YILI BABALAR GÜNÜ TARİHİ

Babalar günü her yıl Haziran ayının 3 'üncü Pazar günü kutlanmaktadır. Bu nedenle 2019 yılında Babalar Günü 16 Haziran 2019 günü olacak. 

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler için kutlanan Anneler Gününün yanı sıra Babalar Gününü 'nde olmasını düşündü. Anneleriin yokluğunda 6 çocuğu büyüten babasının 5 Haziran olan doğum gününü Babalar Günü olarak ilan eden Dodd, bu tarihte ona kutlama hazırlamaya başladı. Ancak başlattığı çalışmalar ve sürprizler Haziran ayının 3 'üncü Pazar gününe anca yetişmişti. 

İilk kez 19 Haziran 1910 yılında ABD 'de, Washington 'a bağlı olan  Spokane şehrinde kutlandı.

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ

Babalar Günü için en çok merak edilen konu babalar günü hediyeleridir. Hediye bulmakta zorlananlar , ne hediye alacağına karar veremeyenler , internet üzerinden Babalar Günü 'nded babama ne hediye alsam diye araştırmalara başladı. 

Babalar Günü 'nde babanıza alacağınız güzel bir saat onu oldukça mutlu edebilir. Ya da tüm gün ayakta olan babanız için konforlu güzel bir ayakkabı onun gönlünü ve ayaklarını hoş eder. 

Önümüz yaz. Rahatlıkla kullanabileceği bir şapka

Kendin yap çalışmalarını seven babalar için sevebileceği hobi malzemeleri

Nostalji seven babalar için fotoğraflarını güzelce yerleştirebileceği fotoğraf albümleri.

Babanızın baş harfine göre kol düğmesi ve ya kemer

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA