20 Yaşlarında ki Sevgililer Kalplerinden Vurulmuş Halde Bulundu

İstanbul Bakırköy'de yaşanan feci olayda 20 yaşlarında ki iki genç bir binanın bodrum katında kalplerinden vurulmuş halde bulundu. Gençlerden birisi hayatını kaybederken, diğer ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

20 Yaşlarında ki Sevgililer Kalplerinden Vurulmuş Halde Bulundu

20 Yaşlarında ki Sevgililer Kalplerinden Vurulmuş Halde Bulundu

 Bir kişinin ölümü, bir kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan olay İstanbul Bakırköy'de yaşandı. Gelen bilgilere göre Bakırköy'de yaşamını sürdüren 20 yaşındaki Alper Balcı ve sevgilisi 20 yaşındaki Suna Tanrıkulu geçtiğimiz gün bir apartmanın bodrum katında konuşmak için buluştu. Gençler içeriye girdikten kısa bir süre sonra bodrum katta bulunan evden iki el patlama sesi geldi. 

1 ölü 1 ağır yaralı

Çevredeki vatandaşların iddialarına göre ise Balcı, yakın arkadaşını arayarak "Çabuk gel" dedi. Balcı'nın yakın arkadaşı olan A.C ise durumu hemen polis ve 112 sağlık personeline bildirdi. Kısa süre içinde eve gelen ekipler iki genci kalbinden vurulmuş olarak kanlara içerisinde buldu. Yapılan ilk incelemede gençlerden Alper Balcı'nın hayatını kaybettiğini, Tanrıkulu'nun ise ağır yaralandığını belirledi. Genç kız yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, durumunun kritik olduğu aktarıldı.

Olay İntihar mı?

Öte yandan Balcı'nın cansız bedeni ise yapılan inceleme sonrasında morga kaldırılırken, olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. Yaşanan olayın intihar olup olmadığı ise soruşturmak sonunda netlik kazanacak.