14 Haziran 2019 BİM Aktüel Kataloğu-İndirimli Ürünler

BİM, 14 Haziran 2019 Cuma günü birçok üründe indirime gideceğini duyurdu. Yayımlanan aktüel ürünler kataloğunda indirime girecek ürünlerin listesine ve indirimli fiyatlarına yer verildi. İşte BİM aktüel kataloğu.

14 Haziran 2019 BİM Aktüel Kataloğu-İndirimli Ürünler

BİM  14 Haziran indirimli ürünleri.

BİM marketler , her haftanın Cuma günü birçok üründe indirime gidiyor. Açıldığı ilk günden bu yana müşterilerine kaliteli ve ucuz ürünleri ulaştırmayı hedef haline getiren BİM marketler , 14 Haziran Cuma günü de indirime gideceğini duyurdu.

14 Haziran Cuma günü indirimleri öncesi BİM marketler , indirime girecek ürünleri ve ürünlerin indirimli fiyatlarını gösteren aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. 

Yayımlanan aktüel ürünler kataloğunda , 14 Haziran 2019 Cuma günü indirime girecek ürünlerin listesine yer verildi. İşte aktüel ürünler kataloğu.

İlk kataloğa baktığımızda BİM Xiaomi Go telefonunda ve Powebank 'ta indirime gittiğini duyurdu. Diğer ürünlere baktığımızda ise , tatil ürünlerinin indirime olduğu görülüyor. 

Aktüel katalogdaki ikinci sayfaya da baktığımızda tatil ürünleri ağırlıkta. Plaj çantası, şortlar, mayolar terlikle ve piknik çantaları indirime girdi. 

Aktüel kataloğun 3 'üncü sayfasında ise Volta marka elektrikli bisiklet öne çıkıyor. 2199 TL 'ye elektrikli bisiklet satışı var. 

Son sayfada ise 1399 TL 'lik fiyatı ile karşımıza keysmart marka 7 çekmeceli derin dondurucu çıkıyor.