YDS Sınav Sonuçları Açıklanıyor (YDS Sonuç Sorgulama Ekranı)

ÖSYM Başkanlığı bugün Yabancı Dil Sınav (YDS) sonuçlarını açıklayacak. Sonuçlar için geri sayım devam ediyor. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? Sınav sonuç sayfasına nasıl giderim?

YDS Sınav Sonuçları Açıklanıyor (YDS Sonuç Sorgulama Ekranı)

YDS sınav sonuçlaır bugün açıklanıyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz 9 Eylül günü düzenlenen Yabancı Dil Sınavı 'na ait sonuçlar bugün açıklanıyor. 

ÖSYM tarafındna daha önce yayımlanan sınav takviminde 9 Eylül günü düzenlenen Yabancı Dil Sınavı 'na ait sonuçların 4 Ekim günü erişime açılacağına yer verildi. 4 Ekim 'in gelmesi ile birlikte adaylar sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. 

YDS sonuçlarını bekleyen ve memur alımları ile tüm ilanlardan haberdar olmak isteyen adaylar Kamubulteni.com mobil uygulamasını telefonuna indiriyor. Kamubulteni.com mobil uygulamasını indiren adaylar tüm memur alımlarından ve kamu personeli haberlerinden hemen haberdar oluyor.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALIN

YDS sınav sonuçları bugün gün içinde açıklanacak. Sınav sonuçlarının açıklanacağı saat henüz belli değil. Ancak biz anbe an sonuçları takip ediyoruz. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim almak için Kamubulteni mobil uygulamasını aşağıdaki platformlardan indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER