ÖSYM Açıkladı: 2021 YÖKDİL Başvurusu Başlıyor

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada YÖKDİL 2021 başvurularının önümüzdeki Cuma günü başlayacağına yer verildi.

ÖSYM Açıkladı: 2021 YÖKDİL Başvurusu Başlıyor

Son dakika haberi: YÖKDİL başvurusu başlıyor.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2021 yılının ilk YÖKDİL sınavının başvurusu için geri sayımda sona gelindiğine yer verildi. Daha önce Yükseköğretim Kurumu tarafından gerçekleştirilen ve geçtiğimiz yıl ÖSYM tarafından yapılmaya başlanan YÖKDİL sınavı bu sene 28 Mart 2021 tarihinde yapılacak. 

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada YÖKDİL sınav başvurularının 5 Şubat 2021 günü başlayacağına yer verildi. YÖKDİL sınavına girmek isteyen adayların bu tarihten 15 Şubat tarihine kadar başvurusunu yapması gerekecektir.

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

YÖKDİL 2020 yılı sınav başvuru ücreti 130 TL'ydi. Bu sene bu ücrette artış olması ancak artışın az olması bekleniyor. Sizce ne kadar olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

SINAV NE ZAMAN?

2021 yılı YÖKDİL sınavı 28 Mart 2021 'de yapılacak ve sınavın sonucu ise 20 Nisan'da açıklanacak. Sınav sürecindne haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN