Sıra Uzman Erbaş ve Uzman Onbaşı Alımında-İşte Mezuniyet ve Yaş Şartı 2020 KKK

MSB 2019 yılı uzman erbaş temin durum bilgilendirmesi duyurusu sonrası sıra 2020 yılı uzman erbaş ve uzman onbaşı alımına geldi. Peki mezuniyet ile yaş şartı ne olacak? İşte uzman erbaş ve onbaşı alımı için beklenen tarih 2020.

Sıra Uzman Erbaş ve Uzman Onbaşı Alımında-İşte Mezuniyet ve Yaş Şartı 2020 KKK

2019 uzman erbaş duyurusu sonrası sıra 2020 uzman onbaşı ve çavuş alımında.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün bir duyuru yayımlandı. MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 2019 yılı uzman erbaş alımı sürecinde son duruma yer verildi. 

Yayımlanan durum bilgilendirme duyurusunda, 2019 yılı uzman erbaş alımına başvuru yapan ve seçim aşamalarını başarılı şekilde geçip eğitime katılış duyurusu bekleyenlerin son durumuna yer verildi. 

Komandoların eğitimleri şu şekilde;

SIRADA YENİ UZMAN ERBAŞ-ONBAŞI ALIMI VAR

Bu duyuru sonrası edinilen bilgilere göre az sayıda adayın eğitime katılış duyurusu beklediği, adayların önümüzdeki haftalarda eğitime alınacağı ve 2019 yılı uzman erbaş alımı sürecinin bu şekilde sonlandırılacağına yer verildi.

2019 uzman erbaş alımı süreci sonrası sırada yeni dönem uzman erbaş alımı var. MSB , yeni dönem uzman erbaş alımı için hazırlıklarda son aşamaya geldi. 

2019 yılında 30 Ocak günü yayımlanan ilanın , bu yıl da Ocak ayının son günleri ya da Şubat ayının ilk haftasında yayımlanması bekleniyor. 

MEZUNİYET VE YAŞ ŞARTI

Uzman onbaşı alımına en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilir. Uzman erbaş alımına ise en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Yaş şartı ise bu yıl şu şekilde olacak: Müracat yapılan yılın Ocak ayının ilk günü itibariyla (1 Ocak 2020 tarihi itibarıyla) 27 yaşını bitirmemiş 28 yaşından gün almamış olmak-01 Ocak 1993 tarihi ve sonrasında doğanlar),

Peki sizce mezuniyet ve yaş şartı ne olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Uzman onbaşı ve erbaşlar bu sayfada  TIKLA KATIL

Uzman erbaşların zorlu psikolojik eğitimleri şu şekilde;

UZMAN ERBAŞ-ONBAŞI ALIMI İLANI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN