İçişleri Bakanlığı Uzman Jandarma Alımı için Başvuru Yapacaklar Dikkat! İşte Tarihler

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli Uzman Erbaş alımı için 19 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru süreci 4 Nisan 2019 tarihine kadardevam edecek.

İçişleri Bakanlığı Uzman Jandarma Alımı için Başvuru Yapacaklar Dikkat! İşte Tarihler

İçişleri Bakanlığı Jandarma Uzman Erbaş Alımı için Başvuru Yapacaklar Dikkat! İşte Tarihler

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli uzman erbaş alımı için 19 Mart 2019 tarihi itibariyle başlayan başvuru süreci 4 Nisan 2019 tarihine kadardevam edecek.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ ALIM HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İSTİYORSAN TIKLA VE KATIL.

DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINDAN BAŞVURU TARİHİ HATIRLATMASI

Devlet Personel Başkanlığı tarafından da yayımlanan Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı ilanında başvuru sürecine ilişkin 'İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 22.000 adet Sözleşmeli Er/Erbaş alınacağına ilişkin duyuru yayımlanmıştır. Başvurular 19 Mart 2019 ile 04 Nisan 2019 tarihleri arasında elektronik ortamda gerçekleştirilecektir.' bilgilerine yer verilirken, jandarma er-erbaş alımı başvurusu yapacak adayların KPSS şartsız ya da KPSS puanlarıyla da gerçekleştirilecek alımlara başvuru yapmadan önce başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği belirtildi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Jandarma Genel Komutanlığı'nın personel alımına dair yapılan resmi duyuruda adaylarda aranacak nitelikler aşağıdaki gibi oldu: 

a. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak,

b. Nüfus kaydına göre 04 Nisan 2019 tarihi itibarıyla yirmi (20) yaşından gün almış olmak ve yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş olmak [04 Nisan 2000 (dahil) - 01 Ocak 1992 (dahil) tarihleri arasında doğanlar]

c. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak,

ç. www.jandarma.gov.tr, www.jsga.edu.tr ve www.dpb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanan “2019 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş (2019-1) Kılavuzu”nda belirtilmiş olan başvuru şartlarını taşımak.

DETAYLI BİLGİLENDİRME JANDARMA.GOV.TR ADRESİNDE YER ALIYOR.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA