Hastane, Müftülük, Orman Müdürlükleri, Valiliklere 12 Şehirde 3782 Personel Alımı-İŞKUR'dan

Türkiye İş Kurumu TYP ilanları kısmından yayımlanan ilanlarda , mezuniyet ve sınav şartı olmadan 12 farklı şehre 3782 personel alımı yapılacağına yer verildi.

Hastane, Müftülük, Orman Müdürlükleri, Valiliklere 12 Şehirde 3782 Personel Alımı-İŞKUR'dan

İŞKUR TYP kısmında yeni ilanlar yayımlandı.

Toplum Yararına Program kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına mezuniyet şartı olmadan binlerce personel alımı yapılacağına yer verildi. 18 yaşını geçmiş olan adaylar arasından yapılan personel alımında detaylar ve başvuru şekli kamubulteni.com 'da.

Yayımlanan ilanlarda İŞKUR 'dan 3782 adet geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. Farklı şehirlere yapılan personel alımında adaylar, İl Orman Müdürlükleri, İl Sağlık Müdürlükleri, Devlet Hastaneleri, Müftülükler ve diğer kamu kurumlarında istihdam edilecek. Geçici olarak istihdam edilecek personeller çalıştığı süre boyunca asgari ücret alacak.

ALIM YAPILAN İLLER

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlarda alınacak personellerin Antalya, Çorum, Bartın, Erzincan, Tunceli, Ardahan, Balıkesir, Denizli, Sakarya, Ordu, Erzurum ve Uşak illerinde istihdam edileceğine yer verildi. 

İLANLAR

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapan adayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada giriş yapın ve iş arayan kısmından giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyerek başvuru sayfasına gidin.

TÜM MEMUR, İŞÇİ PERSONEL ALIMLARI İÇİN >>>

İnstagram hesabımız için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN