Yapı Kredi Bankası 200 Bin Liraya Kadar 6 Ay Ödemesiz, 18 Ay Vadeli Kredi Başvuruları Sürüyor

Yapı Kredi Bankası'nın TOBB işbirliği ve Kredi Garanti Fonu teminatıyla firmaların nakit ihtiyaçlarına göre hayata geçirdiği 6 ay ödemesiz kredi kampanyasına başvurular sürüyor.

Yapı Kredi Bankası 200 Bin Liraya Kadar 6 Ay Ödemesiz, 18 Ay Vadeli Kredi Başvuruları Sürüyor

Yapı Kredi Bankası'nından yapılan açıklamada, "KOBİ’lere nefes aldıran kredi! TOBB iş birliği ve Kredi Garanti Fonu teminatıyla firmanızın nakit ihtiyaçlarına özel 200.000 TL’ye varan tutarlarda, 6 ay ödemesiz dönemli, 18 ay vadeli kredi imkanı için sizleri şubelerimize bekliyoruz." denildi.

Bankanın resmi sayfasından Kredi kampanyasıyla ilgili ayrıca şu bilgilendirme yapıldı:

Program kapsamında 2020 yılı cirosunda 2019 yılına göre minimum 25% kayıp yaşayan, 2020 cirosu 10 mio TL ve altı olan KOBİ’ler* için ciro kriterlerine bağlı olarak 200.000 TL’ye varan destek sağlanacaktır. İlgili KOBİ’lerin; TOBB’a bağlı Ticaret Odası, Sanayi  Odası, Deniz Ticaret Odası, Ticaret Borsası üyeleri** olması gerekmektedir.

2020 cirosu 1 milyon TL’ye kadar olanlar 50.000 TL, 2020 cirosu 1-10 milyon TL arası olanlar ise 200.000 TL kullanabileceklerdir.

Kredinin maksimum 20%’lik kısmı serbest kullanıma konu edilebilecekken kalan minimum 80%’lik kısmı ise işletme finansmanı ihtiyacına yönelik yapılan harcamaları gösterir belge ile maaş/kira/düzenli ödemeler gibi giderler için ödemeleri için kullanılacaktır. Projede nakit krediye ek olarak fatura beklenmeksizin KGF teminatlı Business Kart kullandırımı da yapılabilecektir.

Kredi faiz oranı yıllık 17,5% olarak belirlenmiş olup, KGF teminatı ile kullandırım yapılacaktır.

Kredi vadesi ilk 6 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, kalan 12 ayda aylık eşit taksitli ödeme yapılacak şekilde 18 ay olarak planlanmıştır.

Detaylı bilgi için en yakın şubemize başvurabilirsiniz.

*1 Ocak 2019 sonrası kurulan firmalar için ciro kaybı kriterine bakılmayacaktır.

**Oda ve Borsa üyesi olsalar dahi, TKK,ESKKK, Döviz Büfeleri, Faktoring Şirketleri, Kuyum ticareti ve kıymetli maden işletmecilerine kullandırım yapılamayacaktır.