Vinç, TIR, Otomobil... Yozgat'ta Feci Zincirleme Trafik Kazasında 3 Ölü 2 Yaralı

Yozgat'ta feci bir kaza meydana geldi. Vinç, Tır ve Otomobilin karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Vinç, TIR, Otomobil... Yozgat'ta Feci Zincirleme Trafik Kazasında 3 Ölü 2 Yaralı

Son dakika : Yozgat'ta feci kaza 3 ölü 2 yaralı.

Yozgat'tan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir vinç, TIR ve otomobil çarpıştı. Feci zincirleme trafik kazasında can pazarı yaşandı. Halil İbrahim Kayalı yönetiminde olduğu öğrenilen TIR, Ayvacık Zile karayolu üzerinde Kırkdilim Köyü civarında Ergün Sesli isimli kişinin yönetiminde olan vinç ile çarpıştı. O sırada oradan geçen , Aslı Baştuğ isimli kişi yönetiminde olan otomobil duramadı ve kaza yapan araçlara çarptı. 

Zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre vinç şoförü Ergün Sesli ile vinç içerisinde bulunan Hüseyin Özdemirbaş ve Ebubekir Karabıyık isimli kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücüler ise yaralandı. Bölgeye hemen sağlık ekipleri çağrıldı ve çevredeki vatandaşlar ile diğer sürücüler yaralılara yardım etmeye çalıştı.

Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrası 2 yaralıyı Çekerek ve Zile'deki hastaneye kaldırırken , olay yerine gelen kolluk ekipleri ve olay yeri savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri morga kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.