Vaka Artışı Sonrası Flaş Kısıtlama İddiası: AVM , Lokanta ve Parklar...

Son dakika haberi: Bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında toplanacak kabinede coronada yeni kısıtlamaların görüşüleceği öğrenildi. İşte kabinenin gündemi.

Vaka Artışı Sonrası Flaş Kısıtlama İddiası: AVM , Lokanta ve Parklar...

Son dakika : Sokağa çıkma yasağı ve yeni kısıtlamalar hakkında flaş bilgi.

Koronavirüs vakalarının arttığı son günlerde yeni önlemler ve tedbirler gündeme gelebilir. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanacak. Toplanacak kabinede Doğu Akdeniz meselesi gündemde olacak. Öte yanda coronada yeni önlemler de konuşulacak. 

Türkiye Gazetesi 'nin son dakika olarak aktardığı habere göre, vakaların arttığı Nisan Mayıs aylarında gerçekleştirilen kısıtlamaların yeniden gündeme geleceği bildirildi.

Kabinede kısıtlamalar görüşülecek ve il ya da ülke bazında kısıtlamalar masada konuşulacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Bakan Koca, sokağa çıkma yasağı olacak mı? sorusuna cevap verdi ve şimdilik gündemde böyle bir şey olmadığını söyledi. 

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI YOK AMA...

Türkiye Gazetesi 'ndeki haberde , sokağa çıkma yasağının hala gündemde olmadığı, ancak yeni kısıtlamaların bugün görüşüleceği aktarıldı. Edinilen bilgilere göre AVM, lokantaların kapalı yerleri ve çocuk parkları gibi sosyal mesafe kuralına uyulmayan yerler , riskli alanlar için kapatılma kararının alınabileceğine yer verildi.

BAKAN KOCA SUNUM YAPACAK

Edinilen bir diğer bilgiye göre ise Bakan Fahrettin Koca 'nın toplantıda vakalarda son durum ile ilgili bir sunum yapacağı öğrenildi. 

KABİNE KAÇTA TOPLANACAK?

Beştepe 'de Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplantısının saat 15.30 'da başlaması bekleniyor. 

AÇIKLAMA SAAT KAÇTA GELECEK?

Toplantının saat 19.00 gibi sona ermesi ve açıklamanın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor. 

Peki sizce AVM'ler ile lokantalara kısıtlama gelmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.