Ücretsiz Maskede Yaş Şartı: İşte e Devlet Sipariş Sayfası Maskeler Ne Zaman Gelecek?

E Devlet üzerinde nmaske siparişleri alınmaya devam ediyor. Bedava maske için yaş şartı uyarısı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yapıldı. Maske siparişi veren vatandaşlar ise maskelerin ne zaman geleceğini araştırmaya başladı.

Ücretsiz Maskede Yaş Şartı: İşte e Devlet Sipariş Sayfası Maskeler Ne Zaman Gelecek?

Ücretsiz maskeye yaş şartı.

Devlet , vatandaşlarına koronavirüs salgını süresince ücretsiz maske dağıtacak.  Geçtiğimiz gün PTT e AVM sayfası üzeirnden açılan ücretsiz maske başvuru sayfaıs, kısa sürede milyonlarca kişinin akın etmesi sonucu çökmüş , daha sonra e Devlet kapısına taşınmıştı.

E DEVLET 'TEN MASKE SİPARİŞİ BAŞLADI

Önceki akşam Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından beklenen açıklama geldi ve ücretsiz maske sipariş sayfasının açıldığına yer verildi.  CBDDO resmi Twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20-65 yaş aralığındaki tüm vatandaşlarımız için ücretsiz maske başvurularını e-Devlet Kapısı üzerinden yapmalarına imkan tanıyan hizmet açıldı. Hizmet bağlantısı https://basvuru.turkiye.gov.tr"

YAŞ ŞARTI

CBDDO tarafından yapılan açıklamada, maske şartları ve detayları ile ilgili şu ifadelere yer verildi: 

- Ücretsiz maske  20-65 yaş aralığı içindir. 

- Aile bireyleriniz için de başvuruda bulunabilirsiniz.

- Haftada bir paket (5 adet) maske talep edebilirsiniz.

- Maskeler PTT Kargo ile gönderilecektir.

MASKELER NE ZAMAN GELECEK?

Maskeler bugünden itibaren yola çıktı. PTT yetkilileri, 81 şehirde maske siparişi veren vatandaşların evlerine maskeleri teslim etmeye başladı. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA