Türkiye'nin Konuştuğu İntihar Hakkında Flaş Açıklama

Oğluna pantolon alamadığı için intihar ettiği iddia edilen İsmail Devrim 'in eşi Hafize Devrim'den açıklama geldi.

Türkiye'nin Konuştuğu İntihar Hakkında Flaş Açıklama

Oğluna okul kıyafeti alamadığı için intihar ettiği belirtilen İsmail Devrim ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

İsmail Devrim 'in eşi Hafize Devrim yaptığı açıklamada, savcılığa bir şikayette bulunduğunu ve basında yer alan haberlerden rahatsızlık duyduğunu söyledi. Eşinin bir fabrikada çalıştığını, bundan bir buçuk yıl önce kredi ile ev aldıklarını , kredi borçlarını ise düzenli olarak ödeyebildiklerini , kredi borcu dışında herhangi bir borcun olmadığını söyledi.

Kurban Bayramı 'nda eşinin motosiklet kazası nedeniyle yaralandığını ve rapolu olduğunu sööyleyen Hafize Devrim, "İşten çıkarılması veya maaşının ödenmemesi gibi bir durum söz konusu değildi. Ancak omzundaki kırık sebebiyle kolunda güç kaybı olduğunu söylüyordu" ifadelerini kullandı.

Devrim, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Çalışamayabileceğini, evi geçindiremeyeceğini düşünüyordu. Bunu çok kafasına takıyordu. Halbuki tedavisi iyi gidiyordu. Evde oturunca çalışmaya alışkın olduğu için iyice bunaldı. Kolundaki güç kaybı da canını sıktı. Böylelikle psikolojisi bozuldu."

PANTOLON ALMA MESELESİ

Söz konusu haberlere konu olan pantolon alma meselesine de değinenHafize Devrim, "Çocuklar okula başlamadan önce okula göre bir pantolon almadık. Daha sonra ‘Gebze'ye gittiğimizde alırız' diye düşünmüştük. O gün Y. (oğlu) okula gitti. Ancak pantolonunun farklı olması sebebiyle okuldan gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değildir" dedi.

Çocuğunun kendisine derslere girdiğini aktardığını söyleyen Devrim, "Zaten okul çıkışı eve geldi. Siyah pantolon alması gerektiğini söyleyince eşim ile birlikte gidip pantolonunu aldılar. Haberlerde konu çok farklı anlatılıyor" dedi.

ÖLÜMÜ SUİSTİMAL EDİLDİ

Hafize Devrim açıklamasının devamında ise, muhtar ile basın mensuplarının evlerine geldiğini, gazetecinin bilgisi dışında ses kaydı aldığını ve konuşmasını çarpıtarak haber yaptığını söyleyerek, eşinin ölümünü suistimal ettiğini söyledi.

Kamubulteni.com | Ankara