Spor Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Liste ve Kura Çekimi Tarihi ve Maaşlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı en az ilkokul mezunu 3 bin 243 kadrolu işçi alımı başvurusu sona erdi. Peki nihai listeler ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman? İşte detaylar.

Spor Bakanlığı İşçi Alımı Nihai Liste ve Kura Çekimi Tarihi ve Maaşlar

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı başvurusu 15 Şubat günü sona erdi.

Sürekli işçi alımı başvurusunun sona ermesinin ardından başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını, kura çekiminin ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak adaylara yardımcı olması için bu haberimizi yazdık.

ALIM YAPILAN KADROLAR

GSB kadrolu 3 bin 243 kadrolu işçi alımı kadro dağılımı şu şekilde;

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrolu işçi alımı kura çekimi 27 Şubat günü yapılacak. Ankara 'da yapılacak kura ile lise ve ilkokul kadrolarında mülakata gireceklerin listesi belirlenecek. Ön lisans ve lisans kadrolarına alımlar ise KPSS puan sıralamasına göre alınacak. 

Kura ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekim yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır."

NİHAİ LİSTELER NE ZAMAN AÇIKLANACAK? NİHAİ LİSTE NE DEMEK

Geçtiğimiz ay Sağlık Bakanlığı 'na yapılan işçi alımında kura çekiminden önce listeler açıklanmış ve her kadro için başvuru yapan adaylar duyurulmuştu. Kuradan 1 hafta önce listeler yayımlanmıştı. Bu alımda da listelerin yayımlanması bekleniyor. 

Listeler yayınlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni mobil uygulamasını indirin.

KAÇ KATI ADAY ÇAĞRILACAK

Kura ile alınacak sayının 4 katı kadar aday belirlenecek ve bu adaylar sözlü mülakata çağrılacak. 

MAAŞ NE KADAR?

GSB Gençlik lideri 2750-3000 civarında maaş almaktadır.

Temizlik görevlisi ise 2500 civarında maaş almaktadır.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve başvuru yaptığınız ili yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN VE SONUÇLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN