Son Dakika: ÖSYM'den 2020 MSÜ Paylaşımı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün 14 Haziran'da 2020 MSÜ'nün gerçekleştirileceğini hatırlatarak, sınava girecek adaylara başarılar diledi.

Son Dakika: ÖSYM'den 2020 MSÜ Paylaşımı

Sosyal medya hesabından 2020 MSÜ'ye ilişkin bir bilgilendirme videosu da paylaşan Prof. Dr. Halis Aygün'ün paylaşımında yer alan videoda şu bilgilendirmeler görüldü:

2020-MSÜ 14 Haziran Pazar Günü Saat 10.00'da yapılacaktır. Adaylara 120 soru için toplam 135 dakika süre verilecektir. Sınav binaları sınavdan önce detaylı olarak temizlenecek ve dezenfekte edilecektir. Bina önlerinde yığılmayı önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için sınava en fazla bir yakınınız ile geliniz.

Sınav binalarının bahçelerine adaylar ve görevliler dışında kimse alınmayacaktır. Sınav binasına girişte, bina içerisinde ve sınav binasından çıkışta adayların sosyal mesafeyi korumaları için görevliler tarafından yönlendirme yapılacaktır. Bina girişinde el dezenfektanı uygulanacak, maske ve el dezenfektanı dağıtılacaktır. İsteyen adaylar kendi maske ve dezenfektanları ile sınava girebilecektir.

Sınav evrakı dağıtan görevlilerimiz lateks eldiven kullanacaktır. Adaylar sınav salonlarına geçip, sıralarına oturduktan sonra sınav süresince maskelerini çıkarabilecektir. Sınava Giriş Belgesi ve Geçerli Kimlik Belgesi olmadan sınava giremeyeceğinizi unutmayınız.

Sınav saatinden en az 1 saat 15 dakika önce sınav binasında hazır olunuz. Adaylar; saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Detaylı bilgi için www.osym.gov.tr sitemizden 2020-MSÜ kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.