Son Dakika! Ankara Kazan'da Deprem Meydana Geldi

Son Dakika! Ankara'da deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ve detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ankara Mamak'ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.45 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden olmuştu. 22.11 civarında meydana gelen depremin büyüklüğü ve merkez üssüne ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Detaylar geliyor.

Son Dakika! Ankara Kazan'da Deprem Meydana Geldi

Son Dakika! Ankara'da Deprem : Beşik Gibi Sallandı

Ankara Mamak'ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.45 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden olmuştu. 21.55 civarında meydana gelen depremin büyüklüğü ve merkez üssüne ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı. 

Son Dakika! Ankara'da deprem meydana geldi. Depremin şiddeti ve detaylarına ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Ankara Mamak'ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.45 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden olmuştu. 22.11 civarında meydana gelen depremin büyüklüğü ve merkez üssüne ilişkin henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Ankara Kazan'daki depreme ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaştı. Ankara'nın Kazan ilçesinde saat 22.11 civarında 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ankara'daki bir çok ilçede hissedilirken, bazı ilçelerde vatandaşların panikle kendilerini sokağa attığı görüldü.

Gelişmelerden anbean haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Detaylar geliyor.