Sevgilisine Arkadaşıyla Birlikte Tecavüz Etti! Suçtan Yırtmak için Evlendi Ama...

Ankara'da boşanma aşamasındaki eşinin evlenmeden önce kendisine tecavüz ettiğini öne süren Halime Y., eşi Hakan Y. ile arkadaşı Okan D. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Sevgilisine Arkadaşıyla Birlikte Tecavüz Etti! Suçtan Yırtmak için Evlendi Ama...

İddialara göre, iğrenç olay Ankara'da 2 Temmuz 2017'de yaşandı. Halime Elvan Y., 2014 yılında bir arakdaşı aracılığıyla Konya'da yaşayan Hakan Y. ile tanıştı. Aralarında duygusal ilişki başlayan çift telefon üzerinden iletişimlerini devam ettirirken, genç kadın Ankara'ya taşındı. Bir akşam Hakan Y., Halime'yi arayarak 'Annem hastanede yatıyor, kalacak yerimiz yok, arkadaşımla sana geliyoruz' diyerek genç kadının evine gitti.

Erkek arkadaşının cinsel ilişki teklifini reddeden kadına iki şahıs tecavüz etti. Olaydan sonra 5.5 ay psikolojik tedavi gören kadın, 2018'de iki şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayetin ardından Hakan y. ve ailesi kadını evlenmeye ikna etti. Süreci Milleyet gazetesine anlatan genç kadın, "Şikâyetten 3 hafta sonra Hakan Y.'nin ailesi bana ulaştı. Askeriyeden izin alıp gelmiş, bizi evlendirdiler. Nikah günü apar topar adliyeye götürüldüm ve vazgeçme dilekçesi verdirdiler. Sonra bana 'Sen ev tut masraflar için gerekli harcamaları yap, biz düğün zamanı sana veririz' dediler. Ev tuttum. Hakan Y., 'Askerde olduğum için eve gelemem' dedi ve bir ay eve hiç gelmedi. Meğer vazgeçme dilekçesinin sonucunu bekliyorlarmış. Bir ay sonra ise ortadan kayboldu. Ailesine ulaştığımda 'Evlilik formaliteydi, dava düştü, ne halin varsa gör' dediler." dedi. Hakan Y. ve Okan D. ise haklarındaki iddiaları reddetti.