PTT'den Verilen Maske Siparişleri İptal mı Olacak? E Devlet'ten Tekrar Başvuru Yapmak Gerekiyor mu?

PTT eavm sayfasından maske siparişi durduruldu. Maske sipraiş sayfası e devlet kapısına taşınıyor. Peki PTT sayfasından verilen maske siparişleri iptal edilecek mi? Yeni başvuru yapmak gerekli mi?

PTT'den Verilen Maske Siparişleri İptal mı Olacak? E Devlet'ten Tekrar Başvuru Yapmak Gerekiyor mu?

PTT 'den verilen maske siparişleri iptal mi olacak?

Maske siparişleri epttavm sayfasından dün akşam başlamıştı. Devletin vatandaşlara haftada 5 tane vereceği  katlı maskeler için kısa sürede rekor başvuru oldu. Bu nedenle PTT 'nin avm sayfası çöktü. Sayfanın çökmesi sonrası bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada maske siparişlerinin e Devlet kapısı üzerindne alınması için çalışmaların başlatıldığına yer verildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz"

ÖNCEKİ MASKE SİPARİŞLERİ NE OLACAK?

epttavm sayfası ilk açıldığında on binlerce kişi maske siparişi vermişti. Başvuru sayfasının e Devlete taşınması sonrası bu vatandaşlar , siparişlerin iptal olup olmayacağını , e Devlet kapısından tekrar başvuru yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. 

e PTT sayfasından verilen maske siparişleri iptal olmayacak ve vatandaşlara verilecek. 

e Devlet maske sipariş sayfası henüz açılmadı. Sayfa açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA