Otomobilde Arkadaşıyla Oturan Genç Kızı Dövüp,  Toplu Tecavüz Ettiler

Konya'da iğrenç olay... B.Y. isimli 29 yaşındaki genç kız, 36 yaşındaki arkadaşıyla oturduğu otomobilden indirilerek önce darbedildi daha sonra tecavüze uğradı.

Otomobilde Arkadaşıyla Oturan Genç Kızı Dövüp,  Toplu Tecavüz Ettiler

Saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen C.Y. isimli 25 yaşındaki şahıs ile M.Y. isimli 27 yaşındaki şahıs , gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Dehşete düşüren olay, Karatay ilçesi Yusuf Mescit Mahallesi'ndeki kırsal alanda yaşandı. İddialara göre, B.Y. ve arkadaşı S.O.'nun oturdukları otomobilin yanına, başka bir araçla tanımadıkları 3 kişi geldi. Ellerinde sopa ve tüfek bulunan şahıslar B.Y. ve S.O.'yu araçtan indirdikten sonra soydu, dövdü ve genç kıza tecavüz ettiler.

İkilinin çıplak fotoğraflarını da çeken şahıslar , 10 bin lira talep etti. İki arkadaşın yanından daha sonra ayrılan şahıslar , B.Y.'yi telefonla arayarak 10 bin lira istedi, B.Y. ve S.O. ise polise giderek durumu bildirdi. İhbarın ardından harekete geçen polis ekipleri şahısları kısa sürede yakalayarak gözaltına alırken, şüpheliler emniyetteki ifadelerinde şahısları hırsız sandıkları için dövdüklerini fakat genç kıza tecavüz etmediklerini iddia etti.

Adliyeye sevk edilen şahıslardan 2'si tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla salıverildi.