Otobüsteki 57 Yaşındaki Tacizciye Hapis Cezası! Genç Kız, İğrenç Olayı Anlattı

Kayseri'deki bir halk otobüsünde 24 yaşındaki genç kızı elle taciz ettiği ve genç kızı tehdit ettiği gerekçesiyle yargılanan 57 yaşındaki şahsa 2 yıl 1 ay hapis cezası verildiği öğrenildi.

Otobüsteki 57 Yaşındaki Tacizciye Hapis Cezası! Genç Kız, İğrenç Olayı Anlattı

Otobüsteki Tacizciye Mahkemede Şok! Mahkemedeki İfadesi Tepki Çekti!
 

Geçtiğimiz aylarda Ziya Gökalp-Gazi Osman mahallesi seferini gerçekleştiren özel halk otobüsünde 24 yaşındaki İ.T. isimli genç kızı elle tacize kalkan, genç kızın tepkisi üzerine otobüsten kaçmaya çalışan 57 yaşındaki şahıs, burada genç kıza tehditler savurmuştu.

Kayseri 15. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz yargılanan şahıs ile mağdur İ.T. ve avukatları hazır bulundular. Sanık , burada genç kızın bacaklarını okşamadığını, kendi bacağını okşarken genç kızın birden bağırmaya başladığını ve cep telefonu ile kendisini kaydettiğini öne sürdü. Mağdur ise, "Yanımda önce bir çocuk oturuyordu, daha sonra o kalkınca bu şahıs geldi. Kulağımda kulaklık müzik dinliyordum. Bu şahıs bacaklarını açarak oturdu. Eli benim bacağıma değdi, önce sığmadığını düşündüm, daha sonra çantamı bacağıma koydum." ifadelerini kullanırken, genç kız çantasını kaldırdığında şahsın cinsel organıyla oynadığını gördüğünü ve duruma derhal tepki gösterdiğini 'Babam yaşında adamsın' dediğinde ise 'Seni öldürürüm' şeklinde tepki aldığını söyledi. Tanıkları dinledikten sonra kararı açıklayan mahkeme, şahsa 1 yıl 8 ay ceza verirken, hakim, sanığa verilen cezanın 5 yıl hükmün açıklanmasının geri bırakılması yönünde karar aldı.