ÖSYM'den Duyuru Geldi! DUS ve STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları Açıklandı

7 Mart 2021 tairhinde ÖSYM tarafından uygulanan 2020 DUS ve 2020 STS Diş Hekimliği sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlar, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM'nin mobil uygulamalarından öğrenilebiliyor.

ÖSYM'den Duyuru Geldi! DUS ve STS Diş Hekimliği Sınav Sonuçları Açıklandı

ÖSYM'nin resmi sayfasından 7 Mart 2021 tarihinde uygulanan 2020 DUS ve 2020 STS Diş Hekimliği sınav sonuçlarına ilişkin duyuru yayımlandı. Resmi duyuruda sınav sonuçlarına ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenilebileceği belirtilirken, adayların AİS uygulaması ile de sonuçlara erişim sağlayabileceği kaydedildi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, sonuçların diş hekimleri ve ailelerine hayırlı olması temennilerini iletti.

Prof. Dr. Aygün'ün mesajında, "7 Mart 2021 tarihinde uyguladığımız 2020-DUS ve 2020-STS Diş Hekimliği sınav sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlarınızı http://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan öğrenebilirsiniz. Sonuçların diş hekimlerimize ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim. #DUS" ifadeleri görüldü.