OGM'ye 4 Bin 996 Yeni Personel Alımı Yapılacak (Başvuru Tarihleri)

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel müdürlüğü'ne 4 bin 996 kamu personeli alımı yapılacak. Bir süredir beklenen OGM personel alımına ilişkin en net açıklama geçtiğimiz günlerde gelmiş, kısa süre sonra da personel alımına dair beklenen resmi duyuru da yayımlanmıştı.

OGM'ye 4 Bin 996 Yeni Personel Alımı Yapılacak (Başvuru Tarihleri)

OGM'ye 4 Bin 996 Yeni Personel Alımı Yapılacak (Başvuru Tarihleri)

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel müdürlüğü'ne 4 bin 996 kamu personeli alımı yapılacak. Bir süredir beklenen OGM personel alımına ilişkin en net açıklama geçtiğimiz günlerde gelmiş, kısa süre sonra da personel alımına dair beklenen resmi duyuru da yayımlanmıştı. Buna göre, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki Orman Genel müdürlüğü'ne 1150 Orman Mühendisi, 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı, şoför vb. unvanlarda görev yapacak 146 sözleşmeli personel ile birlikte toplamda 4 bin 996 personel alımı gerçekleştirilecek. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ 24 EYLÜL 2019 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan resmi bilgilendirmede, Orman Genel Müdürlüğü personel alımları için başvuru işlemleri 24 Eylül 2019 tarihi itibariyle resmen başlayacak. e-Devlet şifreleriyle resmi sayfadan yapılacak başvuru süerci 7 ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak adayların, her bir unvan için ayrıca belirlenen şartların yanı sıra başvuru genel şartlarını da dikkatle incelemesi gerekiyor. Detaylı bilgilendirme Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ve OGM'nin resmi sayfasından edinilebilecek. Gelişmeler de yine ilgili resmi sayfalardan takip edilebilecek.

TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİ'Nİ TAKİP ET, HİÇ BİR HABERİ KAÇIRMA

Bunun yanı sıra özel sektör iş haberleri, kamudaki son gelişmeler, ekonomi haberleri ve daha fazlasını Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni ile takip etmek için TIKLAYIN.