Nüfus Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı Başvurusu Hakkında Açıklama Geldi

İçişleri Bakanlığı 'ndan Nüfus 'a personel alımı için yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada başvuruların yarın başlayacağına yer verildi.

Nüfus Müdürlüğü Kamu Personeli Alımı Başvurusu Hakkında Açıklama Geldi

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 'ne kamu personeli alımı yapılacak.

Geçtiğimiz ay yayımlanan duyuruda başvuruların 16 Ekim günü başlayacağına yer verildi. Başvuruların başlamasına saatler kala İçişleri Bakanlığı 'ndan bir açıklama geldi. Bakanlık resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda personel alımı başvurusu için başvuru linki paylaşıldı. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bakanlığımız Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü  bünyesinde istihdam edilmek üzere; Bakanlığımız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 15(on beş) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Sınav başvuru linki aşağıdadır."

15 KAMU PERSONELİ ALIMI YAPILACAK

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 15 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. 

MEZUNİYET ŞARTI

Bilişim personeli alımı için adayların aşağıdaki mezuniyet şrtını taşıyor olması gerekmektedir:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

BAŞVURULAR 16 EKİM 'DE

Başvuru linki İçişleri Bakanlığı tarafından bugün paylaşıldı ancak başvurular 16 Ekim sabah alınmaya başlanacak. Başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com obil uygulamasını indirin.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

MEMUR, PERSONEL, ASKER VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara