Müge Anlı'yı Canlı Yayında Çileden Çıkardı! Ormanda Yeğeniyle Cinsel İlişki İtirafı - Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan akıl almaz olaylara bir yenisi daha eklendi. 40 gündür kendisinden haber alınamayan Ayşe Altuntaş, Temmuz ayında sabaha karşı evinden çıktı ve bir daha görülmedi. Müge Alı, Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişilerden biri olan Mehmet beye ulaşıken, ilgili şahıs canlı yayında yaptığı itiraflarla herkesi şoka uğrattı. Ayşe Altuntaş bulundu mu, öldürüldü mü? işte son gelişmeer...

Müge Anlı'yı Canlı Yayında Çileden Çıkardı! Ormanda Yeğeniyle Cinsel İlişki İtirafı - Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü?

Müge Anlı'yı Canlı Yayında Çileden Çıkardı! Ormanda Yeğeniyle Cinsel İlişki İtirafı - Ayşe Altuntaş Öldürüldü Mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan akıl almaz olaylara bir yenisi daha eklendi. 40 gündür kendisinden haber alınamayan Ayşe Altuntaş, Temmuz ayında sabaha karşı evinden çıktı ve bir daha görülmedi. Müge Alı, Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişilerden biri olan Mehmet beye ulaşıken, ilgili şahıs canlı yayında yaptığı itiraflarla herkesi şoka uğrattı.

Teyzesinin torunu hakkında konuşan şahıs, Ayşe Altuntaş ile para karşılığında cinsel ilişkiye girdiklerini daha sonra 10 bin TL borç aldığını itiraf edince canlı yayında Müge Anlı çileden çıktı. Müge Anlı ile Tatlı sert programında canlı yayında yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Ayşe Altuntaş olayında iğrenç itiraflar art arda geldi. 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın bulunması için çalışmalar sürerken,canlı yayına bağlanan ve Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişi olduğu belirtilen Mehmet Bey, iddialarıyla stüdyoda şok etkisi yarattı.

Kayıp Ayşe Altuntaş'ın başka kişilerle de görüştüğünü öne süren şahıs, Ayşe Altuntaş ile ormanda cinsel ilişkiye girdiklerini belirtirken, eşinin de özel görüşmelerini bildiğini söyleyince Müge Anlı çileden çıktı. 'İlişkimizi herkes biliyordu' diyen Mehmet isimli şahsa sosyal medyadan büyük tepki geldi. Ayşe Altuntaş'ın başka biriyle görüştüğünü öğrendiğinde sinirlendiğini ve bir kez tokat attığını belirten şahıs, kayıp kadınla görüşmek istemediğini fakat eşinin cezaevine girmesinden sonra Ayşe Altuntaş'ın kendisinin görüşmek istediğini öne sürdü. Canlı yayında yaşanan iğrenç itirafların ardından Ayşe Altuntaş'ın bulunması için çalışmalar devam ediytor.