MPİ Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Yapacak (Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?)

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Çılgın Sayısal Loto çekilişi ile tarihin en büyük ikramiyesinin dağıtılacağına yer verildi. 50 miyon TL 'lik çekilişin ilki bugün gerçekleştirilecek.

MPİ Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Yapacak (Çılgın Sayısal Loto Nasıl Oynanır?)

Çılgın Sayısal Loto bu akşam çekiliyor.

Milli Piyango tarihinde bir ilk yaşandı. Yapılan son dakika açıklamasında Sayısal Loto 'nun Çılgın çekilişinin bugün çekileceğine yer verildi. Akşam saat 21.30 'da yapılacak çekiliş ile 50 milyon TL 'lik büyük ikramiye dağıtılacak. 

HAFTANIN 3 GÜNÜ OLACAK

Milli Piyango tarafından yapılan açıklamada Çılgın Sayısal Loto çekilişinin her hafta üç gün gerçekleştirileceğine yer verildi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek çekiliş, saat 21.30 'da yapılacak.

NASIL OYNANIR?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 1 'den 90 'a kadar sayılar olacağı ve bu sayılar arasından 6 tanesinin seçilerek bir kolon oluşturulacağına ve bu çekiliş ile büyük ikramiye dağıtılacağına yer verildi. 

90 sayı arasından 6 sayı seçilecek ve bu şekilde oyun oynanacak. Çekiliş sonucuna göre en az 2 bilen kişilere ikramiye ödemesi yapılacak. 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenlere ikramiye ödemesi yapılacak. 

JOKER

Çekilecek 6 sayının yanı sıra bir de joker numara çekilişi olacak. 6 numaraya ek olarak +1 joker numara çekilişi olacak. 

CANLI YAYINLANACAK

Yapılan son dakika açıklamasında çekilişin canlı şekilde yayımlanacağına yer verildi. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada çekilişin haftanın üç günü yapılacağı, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılacak çekilişlerin saat 21.30 'da başlayacağına yer verildi. Çekilişin nihai sonuçları ise 21.30 'da çekilişin yapılmasından dakikalar sonra MPİ resmi internet adresinde duyurulacak.