Terör belasının bitirilmesinde kararlı olduklarını söyleyen Akar, 24 Temmuz 2015'den bu yana 17 bin 27, bu senenin başından itibaren 1900 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.
Fransız gemisine taciz iddialarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Akar, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve Türkiye'nin haklılığının kanıtlandığını, Fransızlardan özür beklediklerini söyledi. Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik çirkin saldırılarına da değinen Milli Savunma Bakanı Akar, "Bu menfur saldırıyı yapanlar boylarını aşan bir işe girişmişlerdir. Ermenistan açtığı bu kumpasta boğulacaktır" ifadelerini kullandı.
Reis ac kapıyı biz ıgdır halkı olarak Azeri kardeşlerimizin yanında savaşmak istiyoruz
Ermenilerin başbakanı daha dün şartsız şurtsuz, reise ne dersen yalarim yutarim yaparim sen yeter ki beni kaale al diyen degilmiydi? Ne oldu da bugün ne yüreği yedin de racon kesiyor!
Yani diyorki hulisi paşa türkiye olaya parmak attı o parmakta içinize kaçtı şimdi çıkarmak için yuvarlanın durun ahahahah
Murat ahahah nedir oğlum neguluyorsun insanlar ölüyor çok mu komik münafık mısın
Emrah kardes bu bedelliler anlamazlar sehitten askerden muharebeden bunlar için pubg oyunu gibi bisey askerlerimizin polisimizin şehit olması Allah hem Azerbaycanlı can gardaslarimizin hem de Turkiyemizin yanında olsun askerlerimize polisimize güc kuvvet versin