MHP'li Sefer Aycan: 2002'den önce Devlet Yok Deniliyor, 2002'den Önce Devletin Alası Vardı

MHP'li Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. 2002 öncesi siyasi ortamla ilgili 'O zaman devlet mi vardı?' şeklinde açıklamalar yapıldığını, bunların doğru olmadığını söyleyen Aycan, "Devletin alası vardı' dedi.

MHP'li Sefer Aycan: 2002'den önce Devlet Yok Deniliyor, 2002'den Önce Devletin Alası Vardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda otizm ve down sendromuyla ilgili araştırma komisyonu kurulmasıyla ilgili olarak MHP adına söz aldı.

Burada 57. Hükümetin Başbakanı Bülent Ecevit'in ölüm yıldönümünü hatırlatan Aycan, zaman zaman '2002'den önce devlet mi vardı?' şeklinde açıklamalar yapıldığını, bunların doğru olmadığını, Bülent Ecevit'in zor zamanlarda milli duruş gösterdiğini söyledi. Aycan, "Başbakanı, bizim de koalisyon ortağımız Bülent Ecevit'i rahmetle anmak istiyorum. Tabii, ben o dönemde Sağlık Bakanlığında genel müdürlük ve müsteşarlık yaptım. Bülent Ecevit'in hastalığı döneminde yapılan oyunları, yaşanan kötü günleri, onun için yapılan tuzakları hep birlikte yaşadık. O dönemde millî duruşuyla örnek bir Başbakanlık göstermiştir. (CHP sıralarından alkışlar) Tabii, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yle de çok uyumlu bir Hükûmet dönemi yaşadık. Ara sıra söz ediliyor, "2002'den önce devlet yoktu." deniyor. Devletin âlâsı vardı, devletin ta kendisi Devlet Bahçeli ve Bülent Ecevit vardı." şeklinde konuştu.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN