Manisa'da Ölen 4 Genç Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı: Video Çektikleri Uzman Çavuş Konuştu

Manisa'da meydana gelen olayda bir genç boynu kırılmış halde 3 genç ise intihar etmiş halde bulunmuştu. Olay ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Manisa'da Ölen 4 Genç Hakkında Detaylar Ortaya Çıktı: Video Çektikleri Uzman Çavuş Konuştu

Manisa'da ölkü bulunan 4 gneç ile ilgili son dakika gelişmesi.

Manisa'da geçtiğimiz gün 3 genç başından vurulmuş halde, 1 genç ise boynu kırılmış halde bulunmuştu. Söz konusu olay ile ilgili başlatılan soruşturmada detaylar ortaya çıktı ve ölü bulunan 4 gençten 3'ünün intihar ettiği vei ntihar etmeden önce bir video çekerek ölenlerden Neşet Dalgın'ın kardeşi Mert Dalgın'a veda ettiği görüldü. 

İbtihar eden 3 arkadaşın söz konusu videoda "Seni yarı yolda bıraktık. Öbür tarafta görüşürüz" diyerek veda videosu gönderdiği 24 yaşındaki Neşet Dalgın'ın kardeşi 23 yaşındaki Mert Dalgın açıklamalarda bulundu. Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak 'a konuşan Dalgın, şokta olduğunu söyleyerek, "Videoyu izleyince alkollü oldukları için dalga geçiyorlar sandım. Eğlence olsun diye çektiklerini ve şaka yaptıklarını düşündüm. Bu yüzden videoyu o anda silmiştim. Ancak vefat haberleri gelince gerçek olduğunu anladım"  ifadelerini kullandı. 

Bir gencin boyunun kırıldığı ve öldüğü bildirilirken diğer 3 arkadaşın da intihar kararı aldığı bildirildi. Ümit'in olmadığı görüntülerde gençlerin alkol aldığı ve alkolün etkisi ile "Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" diyor. Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" dediği görüldü. 

UZMAN ÇAVUŞ KONUŞTU

Uzman çavuş olarak görev yapan Mert Dalgın,  önce olayı şaka sandığını söyledi. Suriye İdlib'te görev yapmakta olan Mert yaptığı açıklamada, "Neşet ile aramızda bir yaş var. Abim olur. Diğer üçü de çok yakın arkadaşım. Kardeşim gibiydi onlarda. Beni Cumartesi gecesi aramışlar. Uyuyordum. Sabah saat 08.00 sıralarında uyandım. Telefonuma baktığımda Muharrem'den gelen o videoyu gördüm. Videoyu izlediğimde alkollü oldukları için dalga geçtiklerini düşündüm. Şaka amaçlı, eğlencesine bu videoyu çektiklerini sandım. O yüzden ilk anda videoyu sildim. Telefonla Neşet'i aradım. Ancak ulaşamadım. Daha sonra vefat haberleri geldi. Videonun veda için çekildiğini o zaman anladım" ifadelerini kullandı.

Mert Dalgın yaptığı açıklamasında, "Canlarına kıyacakları aklımın ucundan bile geçmedi. Hala şoktayım. İntihar ettiklerine inanamıyorum. Söz vermiştik birbirimizi yalnız bırakmayacaktık, her birimiz evlenip yuva kuracaktık. Abimle aramızda bir yaş bile yok. 2018'de askere gittim geldim. Sonra uzman çavuş oldum. Tam olarak ölüm nedenleri otopside belli olacak." dedi.