Konya'da Dehşet! Başını ve Cinsel Organını Kesti!

Konya'nın Bozkır ilçesinde başı ve cinsel organı kesilmiş halde erkek cesedi bulundu.

Konya'da Dehşet! Başını ve Cinsel Organını Kesti!

Cesedin 56 yaşında olduğu öğrenilen Mustafa Sömek'e ait olduğu belirlenirken, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda katil zanlısı Mücahit Minaz isimli şahsın ticari taksiyle Yalıhöyük'e kaçtığı, şahsın burada yakalandığı öğrenildi. Konya Bozlkır ilçesine bağlı Yukarı Mahalle'de meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Civardaki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, başı ile cinsel organı kesilmiş şekilde bir erkek cesedi buldu.

Cesedin Mustafa Sömek'e ait olduğunu belirleyen ekipler, kesik başı lise bahçesinde buldu. Konya Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan soruşturma neticesinde cinayet şüphelisinin Mücahit Minaz olduğu belirlenirken, şahsın cinayetin ardından bölgeden ticari taksiyle uzaklaştığı belirlendi.

Kısa sürede yakalanan 43 yaşındaki Minaz gözaltına alınırken, Minaz'ın şizofren olduğu bir süredir tedavi gördüğü, Sömek'i yolda yürürken takip ettiği bu esnada arkasından gelerek önce başını daha sonra da cinsel organını kestiği belirtildi. Soruşturma sürüyor.