Kocası ve Ablası da Biliyordu! İnternetten Tanıştığı Adamlarla İlişkiye Girdikten Sonra...

Kütahya'da, kiraladığı bir apart dairede internetten tanıştığı adamlarla cinsel ilişkiye giren ve o anları gizli kamerayla kaydedip, şantajla para aldığı iddia edilen 26 yaşındaki M.B. , eski eşi 32 yaşındaki M.G. ve ablası 28 yaşındaki A.B. polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheli kadının cep telefonunda yapılan incelemelerde 6 şahsa ait cinsel içerikli görüntülere daha ulaşıldı.

Kocası ve Ablası da Biliyordu! İnternetten Tanıştığı Adamlarla İlişkiye Girdikten Sonra...

Kütahya'da İğrenç Olay! Kocası ve Ablası da Biliyordu! İnternetten Tanıştığı Adamlarla İlişkiye Girdikten Sonra...
 

İğrenç olay, bir şahsın polise giderek durumu anlatmasıyla ortaya çıktı. İnternetten tanıştığı kadınla, onun evine giderek ilişkiye girdiğini, daha sonra şantajla 50 bin TL'sinin aldınığını belirten mağdurun şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Kütahya Emniyet müdürlüğü'ne bağlı ekipler, M.B. isimli 26 yaşındaki kadının apart kiralamada adını kullandığı A.B. ve cep telefonu hattını kullandığı eski eşinin adresini belirledi. Savcılığın talimatıyla 3 kişi kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülürken, kadının telefonunda yapılan ilk incelemede 6 kişiye ait cinsel içerikli videolar ortaya çıktı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.