Kayseri'de Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti! 72 Yaşındaki Olayla İlgisi Olmayan Adam Pazara Giderken Kurşunların Hedefi Oldu

Kayseri'de Ömer Y. arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga ettiği iki şahıs tarafından dövüldükten sonra bıçaklandı. Melikgazi ilçesi Kılıçarslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi'ndeki olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaştı.

Kayseri'de Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti! 72 Yaşındaki Olayla İlgisi Olmayan Adam Pazara Giderken Kurşunların Hedefi Oldu

Melikgazi Kaymakamlığı içerisindeki Tapu Müdürlüğü'nde Ömer Y. ile Serkan K. ve Erman A. arasında arazi satışı nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma , bina dışında bıçak ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Ömer Y. isimli şahıs, Serkan K. ve Erman A.  tarafından dövüldükten sonra bıçaklandı.  Hem arsasını aldıklarını hem de parasını vermediklerini öne süren Ömer Y. tabancayla kaçan şahısların arkasından ateş etti. 

YAŞLI ADAM PAZARA GİDERKEN BACAĞINDAN VURULDU

Bu esnada kurşunlardan biri pazara alışverişe giden 72 yaşındaki Ahmet U. isimli vatandaşa isabet etti. Bacağından yaralanan Ahmet U. ile bıçakla yaralanan Ömer Y. çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, Serkan K. ve Erman A.'nın yakalanması için çalışma başlatırken, olayda kullanılan tabancanın Tapu Müdürlüğü yanındaki mobil vezne aracının altında bulunduğu öğrenildi.