İzmir'de Korkunç Kaza! 1 Ölü , 3 Yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir minibüse çarptıktan sonra kaldırıma çıkan tur otobüsü yayaların arasına daldı, kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

İzmir'de Korkunç Kaza! 1 Ölü , 3 Yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir minibüse çarptıktan sonra kaldırıma çıkan tur otobüsü yayaların arasına daldı, kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, A.S. idaresindeki tur otobüsü, Cumhuriyet Meydanı Kavşağı'nda yolcu indirmek için duran M.Ö. idaresindeki plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı.

Daha sonra kaldırıma çıkan otobüs, buradaki yayalara çarptı. haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri yaralılardan 26 yaşındaki Melike Kürecili'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonucu yaralanan diğer 3 kişi sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası artan tepkiler üzerine otobüs şoförü A.S. olay yerine 200 metre mesafedeki Bornova Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA