İYİ Partililerden Yeniçağ E-Gazete'ye Yoğun İlgi

İYİ Partililerden Yeniçağ E-Gazete'ye Yoğun İlgi Ülkücü Türk Milliyetçisi kimliği ile bilinen Yeniçağ gazetesinijn e-Gazete aboneliği İYİ Partili vatandaşların ve teşkilat mensuplarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Yeniçağ Gazetesi'ne basılı ulaşamayan ya da gazetenin sürekliliğinin sağlanması amacıyla maddi-manevi desteğini esirgemek istemeyen İYİ Partili vatandaşlar Yeniçağ Gazetes'inin e-abonelik sistemine kayıt oluyor. Yeniçağ Gazetesi'nin resmi internet sayfasından da abonelik işleml

İYİ Partililerden Yeniçağ E-Gazete'ye Yoğun İlgi

İYİ Partililerden Yeniçağ E-Gazete'ye Yoğun İlgi

Türk Milliyetçisi kimliği ile bilinen Yeniçağ gazetesinin e-Gazete aboneliği İYİ Partili vatandaşların ve teşkilat mensuplarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Yeniçağ Gazetesi'ne basılı ulaşamayan ya da gazetenin sürekliliğinin sağlanması amacıyla maddi-manevi desteğini esirgemek istemeyen İYİ Partili vatandaşlar Yeniçağ Gazetes'inin e-abonelik sistemine kayıt oluyor.

Yeniçağ Gazetesi'nin resmi internet sayfasından da abonelik işlemleri kısa sürede yapılabiliyor. Gazetenin tüm basılı sayfalarının cep telefonları ve bilgisayardan erişilebilir hale getiren Yeniçağ e-Gazete Abonelikleri paketler halinde yapılabiliyor. İnternet sayfasından yapılan bilgilendirmede, "Yeniçağ E-Gazetesi'ne abone olmak için öncelikle sisteme elektronik posta adresinizle üye olmanız gerekmektedir. Adresinize gönderilecek aktivasyon maili sonrasında üyelik işleminiz gerçekleştirilir." ifadelerine yer verilirken, abonelik paketleri ve ödeme yöntemleriyle ilgili detaylı bilgilendirmeye " https://www.yenicaggazetesi.com.tr/egazete/" adresinden erişilebiliyor.