İstanbul Esenler Otogarı'nda Silahlı Saldırı

Son dakika haberi İstanbul Esenler 'den geldi. Esenler Otogarı'nda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada yaralı olduğu öğrenildi.

İstanbul Esenler Otogarı'nda Silahlı Saldırı

Son dakika haberi: İstanbul Esenler Otogarı 'nda çatışma çıktı.

İstanbul Esenler Orogarı 'nda feci bir olay meydana geldi. Bölgede bulunan muhabirimizin aktardığı son dakika bilgisine göre Esenler Otogarı 'nda bir çatışma çıktı. Gece saatlerinde meydana gelen olayda bir anda Esenler Otogarı'nda silah sesleri yükseldi.

Olaya bire bir şahit olan muhabirimiz, bir kişinin hızlı adımlarla otogarda bulunan bir firmanın yazıhanesine girdiğini ve burada bazı kişilere ateş ettiğini aktardı. Bir kişinin saldırı sonucu yaralandığını aktaran muhabirimiz, çevredeki vatandaşlardan edindiği bilgilerde iki kişinin yaralandığını öğrendi.

ATEŞ ETTİ VE KAÇTI

Gece saat 00,45'te meydana gelen olayda, bir kişi ateş etti ve ateş eder etmez döndü ve kaçmaya başladı. Bölgede bulunan polis ekipleri ise duruma hemen müdahale etti. Kaçan saldırganı durdurmaya çalışan polis ekipleri havaya ateş açtı. Art arda duyulan silah sesleri , Esenler Otogarı 'nda büyük paniğe yol açarken olay yerinde asayiş kısa sürede sağlandı ve yaralı, ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Yaşanan feci olayla ilgili henüz resmi kaynaklardan bir açıklama gelmedi.

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER