İnstagram'a Tepki Çekecek Yeni Özellik! Tiktok'a Dönüşebilir

Sosyal medya devi haline gelen Tiktok, dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından birisi haline gelirken, Tiktok'u seven kadar Tiktok'tan nefret edenlerin sayısı da günden güne artıyor.

İnstagram'a Tepki Çekecek Yeni Özellik! Tiktok'a Dönüşebilir

İnstagram'a Tepki Çekecek Yeni Özellik! Tiktok'a Dönüşebilir

Sosyal medya devi haline gelen Tiktok, dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından birisi haline gelirken, Tiktok'u seven kadar Tiktok'tan nefret edenlerin sayısı da günden güne artıyor. ABD'de ulusal güvenlik meselesi haline geldiği savunulan Tiktok'un kısa klip yapma özelliğinin İnstagram'a da gelmesi söz konusu. İnstagram kullanıcıları ilgili özelliğin Tiktok'tan alınmasına tepki gösteriyor.

Daha önce snapchat'tan bir çok özelliği kopyalayarak popülerliğini arttırma ve hali hazırdaki konumunu koruma gayretinde olan İnstagram, en çok kullanılan uygulamalardan birisi haline gelen Çin merkezli Tiktok uygulamasının video özelliğini kopyalamaya hazırlanıyor. Yeni özelliklerle birlikte kullanıcılar kliplerine, arttırılmış gerçeklik efektlerinin yanı sıra arka plan müzikleri de ekleyebilecek. Sahneler ismi altında hayata geçmesi beklenen özelliğin hangi tarihte aktif olacağı ise henüz bilinmiyor.