İlkokul'da Taciz Skandalı

İstanbul 'da feci bir taciz olayı meydana geldi. Bir sınıf öğretmeni, öğrencisine cinsel içerikli görüntüler izletti ve ona cinsel istismarda bulundu.

İlkokul'da Taciz Skandalı

Son dönemlerde taciz ve tecavüz olaylarının malesfe ki ardı arkası kesilmiyor. Her gün mide bulandıran olaylara bir yenisi dhaa ekleniyor. Biz yazmaktan bıktık. Haberlerin her satırını büyük zorluklarla yazıyoruz ama olayların arkası gelmiyor. Biz de elimizden geldiğince böyle iğrençliklerin gün yüzüne çıkması için haberlerimizi yazmaya devam edeceğiz. 

Bu seferki taciz skandalının adresi İstanbul 'un Kadıköy İlçesinde bulunan bir ilkokul. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında meydana gelen olayın detayları gün yüzüne çıktı. İddialara göre bu ilkokulda sınıf öğretmenliği yapmakta olan M.Ü. isimli öğretmen, E.U. isimli öğrencisine cinsel istismarda bulundu ve ona cinsel içerikli görüntüler izletti. Küçük kıza cinsel istismarda bulunan ve ona cinsel içerikli görüntüler izleten öğretmen, onu sıkı sıkı tembihledi ve kimseye anlatmamasını söyledi.

Ancak tacizci Betgram öğretmenin bu planı tutmadı ve E.U. isimli mağdur, başından geçen bu feci olayı arkadaşlarına anlattı. Arkadaşları ise anlatılanlar karşısında şok geçirdi ve hemen durumu başka bir öğretmenlerine anlattı. Durumun okul yönetimine intikal etmesi sonrası okul müdürü hemen çocuğun ailesini aradı ve durumu onlara anlattı. Büyük şok geçiren aile ise bu iddialar üzerine hemen Savcılığa gitti ve dilekçe vererek tacizci öğretmenden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, polis ekiplerine talimatı verdi ve öğretmen M.Ü. 'yü gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve emniyette suçlamaları reddeden öğretmen savcılığa sevk edildi. Savcılıkta da suçlamaları reddeden öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmanın sonunda M.Ü.’ye ‘Çocuğun cinsel istismarı’ ve ‘Çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik’ suçlarından toplamda 12 yıl 10 ay 15 günden 26 yıla kadar hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açtı.

Kamubulteni.com   | Ankara