Hatay Belen'den Korkunç Görüntüler: Yangın Evlere Kadar Geldi

Son dakika haberi: Hatay 'dan feci görüntüler gelmeye devam ediyor. Önceki gün çıkan ve şiddetli rüzgar nedeniyle söndürülemeyen yangın yerleşim yerlerine kadar geldi. Bölgeden gelen görüntüler dehşeti gözler önüne serdi.

Hatay Belen'den Korkunç Görüntüler: Yangın Evlere Kadar Geldi

Hatay 'dan korkunçö görüntüler: Alevler evlere sıçradı.

Hatay 'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bölgede önceki gün çıkan yangın, yerleşim yerlerinin yakınlarına kadar geldi ve evlere, binalara sıçramaya başladı. 

Belen İlçesi 'nde yerleşim yerlerine kadar alevlerin gelmesi ile bölgede insanlar çığlık çığlığa kaçmaya başladı. Bölgeden gelen görüntüler ise faciayı gözler önüne serdi.

GÖZALTINA ALINANLAR VAR

Yangını söndürme çalışmalarına son sürat devam edilirken , bölgede çıkan yangın nedeniyle bazı kişilerin gözaltına alındığı , bu kişilerin yangını çıkarmış olabileceği bildirildi. 

HIZLA BÜYÜYOR

Belen İlçesi Sarımazı Mahallesi 'ne kadar gelen yangında vatandaşlar , kaçarak canlarını kurtarmaya çalışıyor. İşte bölgeden gelen görüntüler:

Sarımazı Mahallesi'ne ait gelen son görüntülerde yangının, rüzgarın da etkisi ile yerleşim yerlerindeki evlere kadar ilerlediği ve insanların kaçıştığı görüldü.

Kucaklarında çocukları ve aileleri ile birlikte kaçanların olduğu görüntülerde yangının büyüklüğü de kendisini gösterdi.