Hakkari Yüksekova'daki Feci Kaza Sonrası İlk Açıklama Geldi

Son dakika haberi: Hakkari Yükskeova'da içinde MEB çalışanlarının olduğu araç uçuruma devrildi. Araçta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Hakkari Yüksekova'daki Feci Kaza Sonrası İlk Açıklama Geldi

Yüksekova'daki feci kaza sonrası ilk açıklama geldi.

Hakkari Yüksekova 'da MEB çalışanlarının içinde olduğu araç uçuruma devrildi. Aracın uçuruma devrilmesi sonucu meydana gelen feci kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Feci kaza sonrası resmi açıklama geldi. 

Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı yaptığı son dakika açıklamasında piknik yolunda kazanın yaşandığı ve iki aracın kaza yaptığı bildirildi. Doğramacı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Sabah saatlerinde pikniğe giden iki araç, milli eğitim personellerimizin içinde bulunduğu iki araç sanırım araçlarında bir arıza nedeniyle takla atmışlar.İki arkadaşımız da yaralı. İnşallah onlar sağ kurtulurlar. Genel olarak durum bu. Milletimizin başı sağolsun. Yaralıların durumu ağır. Helikopterlerimiz o bölgeye gitti. Şu an için elimizdeki bilgiler bu."

TRT Haber muhabiri Senar Yıldız canlı yayında kazayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'ne ait 4 araç sabah saatlerinde yola çıkıyorlar, piknik için gitmişler. Kazanın olduğu yer dağlık bir nokta. Oradan yükseğe tırmanırken virajdan araç yuvarlanıyor. Şu anda bölgede oldukça yoğun bir kalabalık var''

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA