Erdoğan'dan Mahkumlara Af Açıklaması

Af bekleyen mahkum ve mahkum yakınlarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. İşte af bekleyen vatandaşları üzen haber.

Erdoğan'dan Mahkumlara Af Açıklaması

Mahkumlara af ile ilgili son dakika haberi.

Af bekleyen mahkum yakınlarını ve mahkumları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada af bekleyen mahkumlara kötü bir haber geldi. Af bekleyen mahkum yakınları Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Sosyal Güvenlik Kurumu Topkapı kampüsünde düzenlenen Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezleri toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. 

Emekli maaşları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Emekli maaşlarını insani düzeyde hayat sürebilecek seviyeye çıkarttık. Emekli maaşlarını 4 kata varan oranlarda artırdık. Hiçbir emekli maaşının 1000 liranın altında kalmamasını sağladık. Son olarak emeklilerimize kurban ve ramazan bayramlarında biner lira ikramiye vermeye başladık. Yurt dışında çalışan vatandaşlarımızın sosyal güvenlik sistemimize intibakları için her türlü kolaylığı gösterdik." ifadelerini kullandı ve şu şekilde devam etti:

"Geçtiğimiz 17 yılda sosyal güvenlik alanının sağlık hizmetleri boyutunda çok önemli ilerlemeler sağladık. Sağlık hizmetlerinden yararlanmada prim borcu sürelerini esnettik. Ülkemizdeki sistemde herkese birinci sınıf sağlık hizmeti sunuyoruz. Sağlık karnesi gibi, yeşil kart gibi vatandaşlarımızı rencide eden uygulamaların tamamına son verdik. Artık vatandaşlarımız istedikleri hastaneden sağlık hizmeti alabilmekte, istediği eczaneden ilaçlarını temin edebilmektedir. Biz gelmeden önce hatırlayın; bir ilaç reçetesindeki ilaçların hastaneden ya bir tanesini ya iki tanesini alabiliyorduk. Diğerlerini 'git paranla al' diyorlardı. Ama şimdi onlar kalktı. Şimdi böyle bir şey yok."

AF BEKLEYENLER GÖRÜŞTÜ

Af bekleyen mahkum yakınları bu görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a af taleplerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı bu görüşme "Sayin Erdoğan 188 İcin Kesinlikle Ve Kesinlikle Yok Dedi." şeklinde aktarıldı.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

188 SAYILI MADDE

 Uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç eden kişi, (Değişik ibare: 6545 - 18.6.2014 / m.66) “yirmi yıldan otuz yıla kadar” hapis ve yirmibin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır.

TALEPLERİNİZİ HABER YAPALIM

Haber yapmamızı istediğiniz af hakkındaki taleplerinizi bize gönderin >> TIKLA MESAJ AT